Produs nou

Built-in Motion Plus Telecomanda Wireless Gamepad Controller Pentru Nintendo Wii Wired Nunchuck Pentru Nintend Wii Controle Joystick Joypad

999 Produse

77.09lei

-30%

110.13lei

Adauga la lista de dorinte

Bluetooth Controller pentru Wii/Wii U Consola

Aceasta este o mare sensibile și exacte Telecomanda fara Fir, care este compatibil pentru Nintend consola Wii.Este potrivit pentru jocuri Wii și sprijină, de asemenea, pentru Wii U cele mai multe dintre jocuri.Built-in difuzor și motion plus, dispune de vibrații feedback-ul funcții.Alimentat de 2 baterii AA (bateriile nu sunt incluse)

Notă: nu Se poate conecta cu PC-ul

Funcția De Vibrații

Am conceput motor de vibrații pentru acest gamepad, astfel încât să puteți experimenta bucuria de joc mai bine!Puternic feedback-ul vibrații pentru o experiență de joc personalizate, Să jucătorul se simte ca sunt pe câmpul de luptă.

Cum pentru a Asocia Controler de la Distanță cu Wii/Wii U Consola?

Pasul 1: Putere de pe consola.

Pasul 2: Deschideți capacul din spate al telecomenzii, apoi se pune în două noi baterii AA.Veți găsi un mic roșu butonul de SINCRONIZARE de lângă baterie slot.Apăsați butonul de SINCRONIZARE, PATRU lumini (Player-ul cu LED-uri) pe regulatorul va aprinde intermitent.

Pasul 3: Deschideți SD slot de pe consola, veți găsi un roșu butonul de SINCRONIZARE de lângă slot SD.Apoi apăsați acest buton SYNC.

Pasul 4: Așteptați câteva secunde, Jucătorul a CONDUS pe controlerul va opri din clipit și aprinde atunci când decojit este completă.Jucătorul LED-ul indică numărul de jucător al operatorului în prezent în uz.

Notă: Pentru Wii/Wii U consola, vă rugăm să deschideți Meniul și apoi Urmați instrucțiunile de pe ecran și apăsați SYNC de pe controler pentru a termina procedura de împerechere.Trimite-ne un mesaj dacă aveți asocierea problema.

Alimentat De 2 Baterii AA

Acest controler necesită două baterii AA(Nu sunt incluse) .Din cauza problemelor de securitate în timpul transportului, pachetul nostru nu trimite baterii.Clienții trebuie să le cumpere de la magazine locale.

Design Simplificat

Pentru telecomanda Wii simplificat shell, marginea este foarte buna; Mâner apăsați Butonul de sensibilitate, se simt confortabil.

Funcție Buton

Dimensiuni:

Pachetul inclus:

1 x Controller Nunchuck pentru Nintend Wii(Opțional)

1 x Build-in Motion Plus Remote Controller pentru Nintendo Wii

1 x Curea de mână(Opțional)

1 x husa Silicon(Opțional)

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

2.Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

  • Numărul De Model: Controller Pentru Nintendo Wii/Wii U
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Nintendo Model: WII
  • Tip: Gamepad-uri
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo

Etichete: joc de control, nunchunk wii, WII, nunchuck wii wireless, anime control, gamepad nintendo ds, pro joypad, wii u, wii motion, vga pentru wii.

Scrie o recenzie

Built-in Motion Plus Telecomanda Wireless Gamepad Controller Pentru Nintendo Wii Wired Nunchuck Pentru Nintend Wii Controle Joystick Joypad

Built-in Motion Plus Telecomanda Wireless Gamepad Controller Pentru Nintendo Wii Wired Nunchuck Pentru Nintend Wii Controle Joystick Joypad

Scrie o recenzie

Produse similare