Produs nou

Ploaie de meteoriți a CONDUS Lumini Șir 30cm 8 Tuburi Impermeabil Vacanță de Basm Lămpi de Grădină în aer liber, Petrecere de Craciun Ghirlanda Decor

999 Produse

19.82lei

-29%

28.29lei

Adauga la lista de dorinte

Ploaie de meteoriți a CONDUS Lumini Șir 30cm 8 Tuburi Impermeabil Vacanță de Basm Lămpi de Grădină în aer liber, Petrecere de Craciun Ghirlanda Decor pentru Casa Copac Stradă AU Plug

Caracteristică:

LED-ul meteor lumină utilizează o înaltă calitate rigid PCB circuit, de înaltă luminozitate super-calitate LED-uri, și un circuit integrat program pentru a face lumina să strălucească ca un meteorit, în mod natural și fără probleme.

Protejat de PC shell, protecția mediului și rezistent la apa.

Tubul vine cu conversie automată pentru a simula real meteor situație.

Meteorii au lungimi și pantaloni scurți, iar vitezele sunt rapid sau lent, și nu sunt, în general rigidă meteori cu aceeași viteză și lungime.

Versiunea de culoare a LED culori: rosu, verde, albastru, alb, galben, și culoarea Egal-color față-verso de iluminat pot fi programate de către cip IC pentru a obține efectul de alungare meteori.

Nici un fascicul de lumină nu obosi ochii, CONDUS de meteoriți are o bună redare a culorilor, și nu un fascicul de lumină linie este moale și nu doare ochii.

Nu este nevoie pentru a schimba lampa sursă în fiecare an, importate wick, durata de viață este mult mai mult de 10W ore.

LED-uri de iluminat este verde și sănătos, consum redus de energie, iluminat puternic, nu radiații electromagnetice, și fără metale grele.

De economisire a energiei regele a 5 kWh de energie electrică în 30 de zile, rezistent la apa de umplere plug, super-rezistent la apa, nu se scurge de apă pentru utilizare în exterior.

Selectate de înaltă calitate, super-luminos, chips-uri, în general de culoare de lumină este uniformă, iar coerența este mai bine.

Disiparea căldurii rapid, de siguranță și de protecție a mediului.Îngroșat toate sârmă de cupru, o mai bună conductivitate, generare redusă de căldură.

Durată lungă de viață, built-in de înaltă luminozitate margele lampa, poate fi durabil și nu este ușor de a deteriora.

Caietul de sarcini:

Plug: AU

Tensiune de lucru: 110-220V

Material: PC, acrilic

Putere: 6w

Margele lampa metoda de instalare: DIP (DIP) în aer liber rezistent la apa PC tub

Rezistent la apă evaluare: IP65

Lumina de culoare de margele lampa: Alb; Albastru; Alb Cald; Multicolor

Lungime: 30cm/11.81 în

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

8 X LED Lumini Șir

  • Nume De Brand: HOSPORT
  • Forma: Steaua
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: led lumini șir
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Rezistent la apa: /
  • Tensiune: 220V
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: ploaie de meteoriți, steaua impermeabil led string, lampa led, led-uri de meteoriți ploaie lumini de vacanță, led duș ploaie de meteoriți lumina, led, tuburi solare șir led lumina duș, grădină de iarnă lumina, thrisdar condus meteor, galben grădină de lumină.

Scrie o recenzie

Ploaie de meteoriți a CONDUS Lumini Șir 30cm 8 Tuburi Impermeabil Vacanță de Basm Lămpi de Grădină în aer liber, Petrecere de Craciun Ghirlanda Decor

Ploaie de meteoriți a CONDUS Lumini Șir 30cm 8 Tuburi Impermeabil Vacanță de Basm Lămpi de Grădină în aer liber, Petrecere de Craciun Ghirlanda Decor

Scrie o recenzie

Produse similare