Produs nou

Electric DIY Dulce Bomboane de Bumbac Filtru Portabil de Bumbac, Zahăr Ata Mașină de Fata Baiat Cadou de Ziua copilului Bezea Mașină

999 Produse

16.10lei

-35%

24.78lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Materiale de Calitate Alimentară: Noastră mașină de vată de zahăr foloseste materiale de calitate alimentară pentru a asigura siguranța alimentară și de înaltă calitate.Folosește cuarț încălzire dublu de tuburi, încălzire rapidă, de înaltă eficiență de mătase de ieșire, astfel încât familia ta poate gusta.

2、Cum să Utilizați: centrul capul începe să se rotească, forțând zahăr lichid să treacă prin găuri mici, și instantaneu zahăr mătase lovește aerul să se răcească și se solidifica, formând astfel un dulce de mătase în colectarea castron.

3. Reduce Zgomotul: Puteți adăuga zahăr/ice alimentare la va, face tot felul de bezele.De înaltă calitate din material plastic ventuza poate îndeaproape absorbi desktop, reduce zgomotul, nu va agita în timpul funcționării.

4、Ușor de Operat: design Excelent și aspectul rafinat, populare în rândul copiilor de toate vârstele.Ușor de utilizat, un singur buton, nu sunt necesare măsuri suplimentare.

5、Ușor de Curățat: Ușor de curățat și întreținut.

1.Materiale de Calitate alimentară: Noastră mașină de vată de zahăr foloseste materiale de calitate alimentară pentru a asigura siguranța alimentară și de înaltă calitate.Folosește cuarț încălzire dublu de tuburi, încălzire rapidă, de înaltă eficiență de mătase de ieșire, astfel încât familia ta poate gusta.

2.Cum să Utilizați: centrul capul începe să se rotească, forțând zahăr lichid să treacă prin găuri mici, și instantaneu zahăr mătase lovește aerul să se răcească și se solidifica, formând astfel un dulce de mătase în colectarea castron.

3.Reducerea Zgomotului: Puteți adăuga zahăr/ice alimentare la va, face tot felul de bezele.De înaltă calitate din material plastic ventuza poate îndeaproape absorbi desktop, reduce zgomotul, nu va agita în timpul funcționării.

4.Ușor de utilizat: design Excelent și aspectul rafinat, populare în rândul copiilor de toate vârstele.Ușor de utilizat, un singur buton, nu sunt necesare măsuri suplimentare.

5.Ușor de Curățat: Ușor de curățat și întreținut.

Caietul de sarcini:

Nume: Mașină De Vată De Zahăr

Material: calitate alimentară material PP

Putere nominala: 500W

Tensiune nominală: 10V-120V/220V-240V,50-60HZ

Culoare: roz, albastru

Dimensiune: aproximativ 28.5*28.5*17.5 cm/11.22*11.22*6.89 în

Lista De Ambalare:

1*Mașină De Vată De Zahăr

1*Manual de utilizare

  • Instrumente De Specialitate De Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Certificare: CIQ
  • Numărul De Model: Mașină De Vată De Zahăr De Calitate Alimentară Filtru De Vată De Zahăr

Etichete: bumbac filtru, fals zahăr, filtru de cafea, mare mașină de vată de zahăr, cafea machin, costume de nalba mare baieti, filtru de gogoasa, gogoasa friteuza, acasă proiector cu wifi, yg300.

Scrie o recenzie

Electric DIY Dulce Bomboane de Bumbac Filtru Portabil de Bumbac, Zahăr Ata Mașină de Fata Baiat Cadou de Ziua copilului Bezea Mașină

Electric DIY Dulce Bomboane de Bumbac Filtru Portabil de Bumbac, Zahăr Ata Mașină de Fata Baiat Cadou de Ziua copilului Bezea Mașină

Scrie o recenzie

Produse similare