Produs nou

Petrainer 910 500M Reîncărcabil, Impermeabil la Distanță de Formare de Câine Guler Pentru Vanatoare Cu Telecomanda Pager Câine de Zgardă

999 Produse

311.47lei

-29%

438.70lei

Adauga la lista de dorinte

Petrainer 910 Pentru Formare Și Vânătoare

Cu 500 de metri de Formare de Câine și Pager Guler, de vânătoare, de formare și de urmărire nu a fost niciodată mai simplă, în același timp, menținând confortul, siguranța și eficacitatea.

Raza De Control De Pana La 500 Metri

910 vă permite să inițieze stimulare, de urmărire și de vânătoare fără lesă până la 500 de metri distanță!

5 Funcție De Modul De

● V este în modul Vibrații pentru Guler de Formare (1~9 nivel) ● S este Static modul de Formare Guler (1~9 nivel) ● R este în modul de funcționare pentru Telecomanda Pager și, de asemenea, reactivează Telecomanda Pager funcții după dezactivat de modul de Localizare. ● T este Modul Ton și vă permite să alegeți de la 9 la Distanță diferită de Pager Sunete. ● Nu este Modul de Localizare și, de asemenea, dezactivează Telecomanda Pager Funcții.

Vânătoarea cu Câine

Telecomanda funcționează prin trimiterea unui semnal pentru a activa Guler de Formare, inofensiv stimularea cainele tau.Între timp, Telecomanda Pager vă permite să urmăriți canin, și are capacitatea de a emite distincte și tonuri puternice.La 500M de Formare de Câine Pager Guler pot comuta între efort 5 moduri, 1-9 stimularea niveluri și 1-9 tonuri diferite, în funcție de cadru de formare și de temperamentul câinelui, făcându-l cu adevărat un dispozitiv multi-funcțional.

Ajuta Pentru A Vâna

● Pentru modul R Există 3 Moduri de Funcționare.Ai trei opțiuni de cât de des pagerul suna de pe atunci când câinele este în mișcare. 1. Modul de tăcere Beeper-ul va păstra Tăcerea atunci când câinele se mișcă și atunci când se oprește, se va emite un semnal sonor la fiecare 2 secunde. 2. 5 al Doilea Modul Pagerul va emite un semnal sonor la fiecare 5 secunde, atunci când câinele se mișcă și atunci când se oprește, se va emite un semnal sonor la fiecare 2 secunde. 3. 10 de-al Doilea Modul - Beeper-ul va emite un semnal sonor la fiecare 10 secunde, atunci când câinele se mișcă și când se oprește, se va emite un semnal sonor la fiecare 2 secunde. ● Pentru Modul De Modul de Amplasare va dezactiva Telecomanda Pager Funcții și, în acest Mod, ai putea apăsați Emițător buton pentru a trimite semnal de la Telecomanda Pager si Telecomanda Pager va juca sunetul beeper-ul de care știi în cazul în care câinele este. ● Pentru T Modul Modul Ton-ar putea adapta la 9 Ton diferit sunetele.

Câinele Corect Abaterile

În afară de vânătoare, 910 guler de formare, de asemenea, poate fi folosit la corectarea câine comportament inadecvat, cum ar fi de mestecat, sapat.

Receptor Rezistent La Apa

Tren și vânătoarea cu câinele dumneavoastră în cele mai dure, mai umede condițiile meteorologice, după cum receptoare sunt impermeabile și susținută de un suport durabil și reglabil TPU curea.

Reîncărcabilă

910 de la Distanță și receptor sunt ambele pot fi reîncărcabilă.

Pachetul De Conținut

1 x Telecomanda 1 x Receptor Pager 1 x Formare Receptor 1 x Curea TPU 1 x Incarcator 1 x Antena 2 Perechi x Contact 1 x Testare Lumina 1 x Instrucțiuni

De ce Ne alegeti pe noi?

1.Suntem profesional de producător de formare de câine guler cu propriul nostru brand, puteți obține cea mai bună calitate și cel mai bun pret de aici. 2.Toate produsele noastre au certificat de CE, puteți fi siguri de calitatea produselor noastre. 3. Cu o pasiune pentru inovație și de satisfacție a clienților, noi îmbunătățim în mod constant baza noastră de produse și operațiuni pentru a oferi cea mai bună experiență pentru clienții noștri evaluate.

Feedback-ul

● După ce ați primit produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv. ● Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune să rezolve problema pentru tine.

Politica De Retur:

Vom verifica fiecare element înainte de expediere, pentru a evita revine pentru defecte sau incorecte.Deci, după primirea de bunuri, vă rugăm să verificați-l față în față.Dacă există orice daune, vă rugăm să pretindă despăgubiri de la firma de curierat imediat(Vom asista la cerere).Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.Vă rugăm să Rețineți: Noi nu acoperă toate elementele artificiale pentru daune.Ar trebui să se întoarce fi necesare: ● Contactați-ne prin intermediul Funkit.ro este centrul de mesaje ● Oferi cât mai multe detalii despre problema pe care o aveți ● Returna produsul pentru a convenit schimb sau de restituire ● Toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului

  • Produse: Original Ipets Produse
  • Modul De Formare: Șoc, vibrații, Beep
  • Numărul De Model: 910
  • Material: Plastic
  • Nivelul De Instruire: 9 Niveluri pentru Șocuri și Vibrații
  • Gama: La 500 de metri
  • Ecran: Albastru cu iluminare din spate ecran LCD
  • Tip: La Distanță De Formare De Câine Guler
  • Rezistent la apa: Disponibil
  • culoare: Portocaliu Si Verde
  • Reîncărcabilă: Disponibil
  • Tip De Element: Formare Gulere
  • Nume De Brand: Petrainer

Etichete: zmee câini, beeper hunt, pager restaurant, unde de șoc zgărzi câini, beeper guler, antrenor, câinele tren, la distanță de formare de câine guler review, oamenii șoc guler, breloc alarma sheriff.

Scrie o recenzie

Petrainer 910 500M Reîncărcabil, Impermeabil la Distanță de Formare de Câine Guler Pentru Vanatoare Cu Telecomanda Pager Câine de Zgardă

Petrainer 910 500M Reîncărcabil, Impermeabil la Distanță de Formare de Câine Guler Pentru Vanatoare Cu Telecomanda Pager Câine de Zgardă

Scrie o recenzie

Produse similare