Produs nou

PU Piele Ușor de instalat Scuter Universal Elastic Biciclete Electrice Impermeabil Impermeabil Perna Accesoriu Motocicleta husa Scaunului

999 Produse

19.82lei

-27%

27.17lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Fabricat din materialul de piele PU, capacul scaunului caracteristici bune de performanță impermeabil, iar ploaia a alunecat în jos, fără a infiltrațiilor de apă.

Elastic mare libertate trupa este plin de elasticitate, strâns ac și ață, frumos împletit, poate în mod eficient folie auto originale perna scaunului pentru a preveni care se încadrează în afara,

iar capacul este mai potrivit, usor de instalat.

-O bucată de sac de depozitare pentru depozitare ușoară, și nu ocupă spațiu.

Potrivit pentru motociclete, scutere, vehicule electrice, etc.

Dimensiune: Există cinci dimensiuni pentru a alege: S, M, L, XL, XXL, vă rugăm să alegeți mărimea potrivită accordingt la dimensiunea diagramă.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Motocicleta Husa Scaunului

Material: Piele PU

Culoare: Negru

Marime: S, M, L, XL, XXL

Marimi:(Reglabil)

Dimensiuni Lungime Latime

S 42-47cm 20-30cm

M 48-54cm 25-35cm

L 55-60cm 25-35cm

XL 61-65cm 27-38cm

XXL 66-73cm 27-38cm

Pachetul Include:

1 buc x Motocicleta husa Scaunului

Note:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

  • Dimensiune: S, M, L, XL, XXL
  • Shell Material: Piele
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: Universal
  • Numărul De Model: Husa Scaunului
  • Utilizator: BĂRBAȚI

Etichete: scaune de scuter, electr scuter, rochie pentru femei xxl, 3200w electric, acoperi scuter scaun, bayonet mount, anti-alunecare, canapea, acoperi motocross, ktm motocross, accesorii pentru biciclete se potrivesc.

Scrie o recenzie

PU Piele Ușor de instalat Scuter Universal Elastic Biciclete Electrice Impermeabil Impermeabil Perna Accesoriu Motocicleta husa Scaunului

PU Piele Ușor de instalat Scuter Universal Elastic Biciclete Electrice Impermeabil Impermeabil Perna Accesoriu Motocicleta husa Scaunului

Scrie o recenzie

Produse similare