Produs nou

Reglabil Femei De San Spate Centura De Sprijin Piept Titularul De Sprijin Corector De Postura Corpului Formator Corset Sus De Umăr Bretele Bandaj

999 Produse

18.75lei

-5%

19.74lei

Adauga la lista de dorinte

Reglabil Femei de San Spate Centura de Sprijin Piept Titularul de Sprijin Corector de Postura Corpului Formator Corset Sus de Umăr Bretele Bandaj de Îngrijire a Sănătății Notă: carne de culoare a acestui articol pot fi ușor diferite din diferite loturi, vă rugăm să ia obiectul real ca standard, vă Mulțumesc !!!

Descriere:

Aceasta este o corecție centura, care este proiectat pentru corectarea cocoșat, lăsarea sânilor și exterior răspândit.Realizate din materiale de înaltă calitate, cureaua este respirabil și neliniștit să se deformeze pentru mult timp de uzură.Elasticitate mare oferă confortabil și acces gratuit la uzură, fără durere, chiar și pentru o lungă perioadă de timp poartă.Un sprijin puternic de la centura, ușor și stabil, care deține părți ale corpului nevoie de corecție pentru a obține un efect mai bun.Trei corecție a fazelor de corecție, doar prin ajustarea dispozitivelor de fixare.Simplu si la usurinta, va deveni diferite și de încredere atâta timp cât insistența pentru 2 ore de zi cu zi.

Caracteristici: material de Înaltă calitate, cureaua este incomod să se deformeze pentru mult timp de uzură.Elasticitate mare, care oferă confortabil și acces gratuit la uzura, chiar si pentru mai mult timp.Furnizarea de stres de la umăr, piept și spate pentru corectarea eficientă a cocoșat, lăsarea sânilor și exterior răspândit.Design Special, mult acopere părțile protejate pentru protecția vertebre toracice și lombare.Un sprijin puternic de la centura, ușor și stabil, care deține părți ale corpului nevoie de corecție pentru a obține un efect mai bun.Reglabil de fixare este potrivit pentru trei corecție faze: începe faza de ajustare, fazei de menținere și adaptare de faza.Ideal pentru a purta in diferite ocazii, cum ar fi partidul, office, sport, divertisment și viața de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Material: Spandex + Nylon

Grosime: Subțire

Respirabilitate: Respirabil

Spandex: Mediu

Potrivit Pentru: Femei de peste 15 ani

Culoare: Carne, Negru(Optional)

Marime: S, M, L, XL(Opțional) Dimensiunea Potrivita mai Mic Circumferinta Piept(cm) Potrivit Greutate(în kg) S 60-73 47 M 74-80 58 L 80-85 62 XL 85-90 70

Tip De Element: Postura Corectă A Curelei

Pachetul Include:

1 x Postura Corectă a Curelei Numai

Notă:

Este recomandat a se purta de aproximativ 2 ore pe zi.

Poate că, de asemenea, ca:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

Returnare și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  • Numărul De Model: Postura Corectă A Curelei
  • Caracteristică: Elasticitate mare,un sprijin Puternic
  • Potrivit pentru: Femeile de peste 15 ani
  • Funcția: Furnizarea de stres de la umăr, piept și spate
  • culoare: Carnea, Negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Spandex + Nylon
  • Caracteristică 2: Reglabil,Stabil,Respirabil
  • umăr de sprijin centura: Suport Spate Centura
  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Postura Corectă A Curelei: corectarea posturii centura
  • înapoi corector: Înapoi Corecție Centura
  • Dimensiune: S, M, L, XL
  • Ocazii: petrecere, office, sport, divertisment și viața de zi cu zi
  • Efect: Grijă Os
  • Funcția 2: corectarea cocoșat, lăsarea sânilor și exterior răspândit
  • Grosime: Subțire
  • Nume De Brand: TMISHION

Etichete: lombare, perna inima, bandeau lenjerie, corest, piept titular, suport pentru spate body shaper, flash disk 2t, trupa protector, extensie de păr buclă instrument, spate talie corector de postura reglabil.

Scrie o recenzie

Reglabil Femei De San Spate Centura De Sprijin Piept Titularul De Sprijin Corector De Postura Corpului Formator Corset Sus De Umăr Bretele Bandaj

Reglabil Femei De San Spate Centura De Sprijin Piept Titularul De Sprijin Corector De Postura Corpului Formator Corset Sus De Umăr Bretele Bandaj

Scrie o recenzie

Produse similare